Ова е механички лимфен дренажен третман. Го стимулира лимфниот систем и помага при отстранување на отпадни производи кои ја одведуваат лимфата од ткивата, се подобрува на бојата и изгледот на кожата. Машината е електрична, но електричната струја не поминува низ кожата. Овој третман е нежен, но ...