Стареењето на кожата започнува со губењето на водата , колагенот и еластинот, со самото тоа пропратно се појавуваат: бори, капилари, пигментации, опаѓање на тонусот, губење на еластичноста на кожата.....

Третманите и козметичките производи против стареење се воглавно суштината за решавање на скоро секоја проблематика на кожата. Во оваа област можеме да се пофалиме со широка палета третмани и производи: Forlle`d expert in anti-ageing, Матични клетки, Биолошки третмани, Биолошки пилинзи, Масажи ( тонусна, лифтинг, релакс, против стареење, детокс, мадеротерапија...), IPL, IRF,Дермаролер …..

Дојдете кај нас и уверете се дека нашите клиенти НЕ СТАРЕАТ.