Зголемена тежина или обем на одредени делови на телото од секогаш било најкомплексен проблем. Не секогаш лошата исхрана и стил на живеење се единствена причина за вишокот на килограми и обем, можат да постојат и многу други причини (целулит, задршка на течности, надуеност,...)

Можеме да се пофалиме дека во решавањето на оваа проблематика сме одлични. Ефектите се видливи уште во првите 10минути на првиот третман и тоа по комплетно природен пат. За вашиот прв третман доделуваме попуст од -50%.