Мораме да знаеме дека порите се составен дел од нашата кожа и нивното присуство е нормално, но проширени пори се проблем за кој ние имаме решение.

Проширените пори се секогаш последица на стрес на организмот, што значи се хормонално зависни и од тие причини мора да се знае дека козметички може да се решава само последицата – порите и многу успешно да се одржува во таква состојба.

Проширените пори ги третираме сo: Биолошки третмани и пилинзи, Мезопорација, Дермаролер, Масажи за детоксификација
и Абјанга-ајурведска масажа, РеиКи,...