Проблемите кои се појавуваат на кожата над орбикалните мускули – очите и устата најчесто се мимични длабоки бори.

Ние имаме специализирани третмани со кои ефектите се веднаш веднаш видливи. Воглавно третираме со Forlle`d expert in anti-age, Биолошки третмани, Орбикална масажа, Мезопорација, Микростимулации, IPL, IRF, Дермаролер

Дојдете кај нас и уверете се дека нашите клиенти НЕ СТАРЕАТ.